Ängelholm



Halsduk-Ellos Jacka-(Butiq Långvinklen Hbg)


God kväll på er!
Nu är man hemkommen från vetrenären där linus har fått sin spruta, det gick jättebra.Tryckte upp godis i munnen på honom när hon stack i nacken så han märkte knappt ngt haha ;) Ah men nu blir det mat för hela slanten,hungrig som en gnu! Må gott! :D

cam






Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
bur no one can walk it for you.


2011-11-30





Hej där!
Nu har jag hämtat ut hm paketet och detta ovan är lite av det som fanns i! Visar hur tighsen ser ut på om en stund, skitsnygga är de iaf!
Snart ska man iväg till djursjukhuset med hunden, han ska få vaccinations spruta..lille putte då.

Have a nice day!


"Low Clara"



Hejhej!
Jag har faktiskt haft en ganska skaplig dag idag, den får godkänt.. ;) Vet inte kan ju ha o göra med att man är en julnörd with a big J hehe. Jag blir alltid pinsamt glad och myspysig som person när julen kommer igång.Ljusstakar sätts upp, folk knådar lussebulle deg och sjunger julsånger ahha neeerd som sagt ELLER så är jag på bra humör eftersom jag faktiskt gett mig själv en tidig julklapp hmmmm.. tror på det sistnämnda! Har letat efter en värdig acne pistol kopia sedan typ 2 år tillbaks.. och nu (trumvirrvel) HAR JAG HITTAT DEM! Rå snygga och jag hoppas hoppas att de är rätt i stl och bekväma osv!! 399 kr på nelly.com :)


inspo





Att jag älskar Isabel Marant är ingen nyhet, shit va talangfull hon är. (bilder från w 2011) Synd bara att man inte har råd att köpa ngt men man kan väl få drömma iallafall.

2011-11-28




God morgon! Eller ja,god förmiddag om det ska vara exakt.
Det ligger fallna träd överallt just nu, som det blåste igår alltså. Var ute med hunden och han gick liksom i sidled hela tiden stackaren (jag med för den delen)haha.. men som talesättet säger: "Efter regn (storm) kommer solsken". Nu är det riktigt vackert.
Idag ska man göra lite ärenden (tråkiga sådana) men viktig således hihi :)
Have a nice day!


Harry Potter And The Deathly Hallows part 2







Hej där!
Vilken jäkla storm som är över oss jisses, fönstrena vibrerar och flaggstången är väl snart i två delar :S haha...
Det har redan varit ett strömavbrott och det blir väl fler, dryyygt!Men men.. Oväder gör att man kan sitta inne o mysa med en film och inte känna sig lat och trist undertiden och det är ju ganska nice. Som sagt blev det HP sista delen. Sjukt bra film! klädde ut hunden i bäbis kläder också.. haha dog lite Han var olagligt söt i sin lilla sammets jumper med krage..


Havet




Hej!
Helt sinnessjukt skönt att man ska uppgradera mobil nu, eller ja efter julafton men iaf... har haft min experia pro i ett år vilket endå är ganska länge om du frågar mig. Många byter ju mobil typ en gg i månaden! just sayin.. Blir nog en iphone.. "varenda kotte har en" ..jagvet jag vet, men ibland kan det vara helt ok att följa strömmen haha!
Hur som haver, så är man precis hemkommen från stranden där man har promenixat med hunden. Han var livrädd för vattnet till en början (första gången vid havet) men sen sprang han runt o nosa precis som vanligt, och fröken klantarsle (me) fick uggsen dränkta när en våg från ingenstans attackerade ;)


2011-11-24




Hello!
Nu blir det powerwalk med hunden, på med träningstighsen and away we goo!


Dagens killeroutfit haha!(kass mobilkamera)



Ja det känns ju ganska meningslöst att klä sig i ngt annat när man är hemma..;)
Hoodien är iaf från hm, mjukisbyxorna-okänt och linnet är från lindex..
Sovande björn i bakgunden! (y)

Matte var det ja ... FOKUS?! aggghhhhh

Ses!

sunsilk co-creations volumizing dry shampoo



tjeeeeena bloggen! Usch för gråmulna dagar.. har inte sett skymten av solen på säkert en vecka. Depressing.. hur som haver-nu ska jag sätta mig md matteböckerna (ja jag har mer än en!?) och försjunka i algebra och annat supertrevligt HADE!

obs lägger ut en dagens outfit innom kort! :)

jo jag skulle tipsa om ett riktigt plånbokvänligt torrshampoo som funkar galant (i mitt hår iaf) Det heter sunsilk co-creations volumizing dry shampoo! typ 30 kr och stor flaska! Allstå som hittat med andra ord! :)


old pic



TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT för tillfället ... jag är sån att jag blir atomatiskt trött när det blir mörkt och nu är det mörkt kl 16 grejt.. buuhuu jag tycks höra kudden skrika efter mig .. nog bästa att jag lyder. GÄSP go natt'

Versace for hm





Shit!Snart är det jul.. Var f*n tar tiden vägen exakt?? Suck.. Jag hade aldrig kunnat drömma om hur mycket tid och energi små hund yngel tar upp.Det blir nog inga barn för mig i framtiden haha .. detta har avskräckt mig avsevärt!! Anyway.. nu ligger mitt hm paket o väntar på posten. Hann ju norpa åt mig de snygga svarta tighsen från Versace for hm (de m guld mönster p sidorna), passade på o köpa ett par vanliga svarta strumpbyxor också när jag var ifarten och ett par julklappar! (jaja man är ju ute i god tid) ;)


Våra två husdjur. Krulltotten som är redo att attackera är ett nytt tillskott!:D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0