Sommartid



Såhär ljust ute är det nu! Grymt, just att man drar fram klockan en timme gör stor skillnad har jag märkt... nu reser vi oss upp från vintermörkret och omfamnar ljuset aaaaaaaaah terapi

Nike




jag har haft lite problem med knät nu efter ett par veckor i löparspåret och det känns ganska drygt när man äntligen kommit in i en rytm så händer det här liksom.. ajja inga sura miner.Det är bara o hoppas att dessa nya superduper sköna dojjorna hjälper lite med belastning osv för jag vill inte ge upp detta,nu har jag fan sagt att jag ska komma i form! nu har jag inte sprungit på en vecka ca och det känns kan jag ju säga. Så nu vet jag en som är peppad för imorgon då jag hoppas på bra väder så jag kan sticka ut igen,!

Långa nätter




Åh sitter fortfarande uppe heheh tittar på Sagan om ringen maraton mysigt, blev också påmind på fejjan att man det är nu i natt man ska ställa fram klockan en timme yey där försvann en timme liksom tacktack.... Nu dör jag lite under täcket här, en filt för mycket känner jag VARMT!

Nu måste jag återgå till Frodo o gänget!

natti

Jag slog till endå och det känns riktigt najs



1 844 kr fattigare men 10 000000 ggr gladare! yäeh

Så jäkla bra



jag måste köpa mig ngr färgglada t-shirts nu på momangen!

impuls köp


Dessa små godsaker dimpern snart ner i lådan, baseball jackan fann jag på herr avdelningens rea.Har redan en liknande fast i röd men denna har faktisk huva också.Kan verkligen se mig själv glidandes runt i denna när det börjar bli liite varmare med en skinnväst över, solbrillor och typ svarta jeans och låga converse. Ohyäah..(a) Väskan har jag glott på ett tag! Drömmen hade ju varit en riktig Cambridge satchel men denna får duga!  hm s  är mindre stl än orginalen vilket passar mig, gillar små väskor.


Pysselverkstad


(förhoppningvis) hehe
Visar resultatet när det är färdigt, måste hitta rätt nitar först! Inga såna där mördar nitar som vissa har på sina loafers! :O scary.. Panduro har nog snygga.. (nitarna på bilden är här ifrån) Dessa är annars perfekta men vill nog kolla i affärer först. "Loafersen" är från Bikbok!

"and you wear them around like your cooler then me"


Råsnygga! Zaras variant får nog hänga med mig hem inom en snar framtid!

inspo



Var kan man hitta en sån här "skjort klänning/topp grej"?? G R Y M T snygg ju! Jag vill bara kapa denna brudens outfit rakt av...

Pastell overload


Gud som jag kötar om denna trend..Men det kan inte hjälpas haha
Såg för ngn dag sedan att gina fått in pastell färgade jeans på deras site! Oppa
Har skrivit innan om zaras fina utbud men insåg att dem är för dyra, speciellt eftersom jag inte är riktigt säker på hur snyggt ljusa jeans kommer sitta på mig (äger bara svarta och jeans blåa jeans) så detta får duga för mig om det ska bli ngr pastelliga jeans för min del! Vill liksom inte lägga 5-600kr på jeans som jag inte kommer använda alls/eller bara lite..Dessa verkar vara grymma iallafall och blir dina för 300kr. Först till kvarn!

Jag vill haffa alla tre ovan!

Run for your life!




En förkyld tjej säger hej! ÄÄuuuuäääk det vill allvarlig talat inte sluta rinna äckligt snor från min snok! Lame as h.e.l.l. Fast jag får väl skylla mig själv att jag valde att springa trots att jag börjat bli sjuk. Jag har börjat springa nu som en rutin tre gg i veckan och tycker faktiskt att det börjar bli lite lättare nu efter bara 4 ggr. Jag har alltid varit en otränad människa och hatat att springa så länge jag kan minnas meeen efter att ha läst lite peppande bloggar och tidnings artiklar så har jag äntlogen valt att ge löpning en ärlig chans och jag måste säga att jag börjar bli hooked. Det är heelt galet skönt efteråt..Nu skulle jag nog inte kunna gå tillbaka till soffpotatis klubben! Löpning är fett (trodde aldrig att jag skulle kunna säga det OCH mena det) Så ut med er nu i spåret kära soffpotatisar! Det är dödligt jobbigt i början med sen kan man fan inte vara utan det!!

Riktigt sugen...



..är jag på denna plisserade bakelse! Kanske att den kunde varit ngn cm kortare men annars är detta väldigt nära perfektion! Mint all the way är lite vad jag vill köra på i vår liksom alla andra vårar hehe pasteller i mängder! japp


Open your eyes I'm a coward too You don't need to hide, my friend For I'm just like you



Grymt nöjd med det fina läppstiftet jag fick av mina systrar, färgen är liksom precis så som jag hade tänkt mig. Nu gäller det bara att hitta en läpp penna i samma nyans och kanske en läpp primer (har kollat runt lite efter just en sådan mackapär men har bara hittat en från mac som är alldeles för dyr)

Nu tänkte jag skala mig en apelsin! Ha en mysig kväll där ute.


En rask promenad i vårsolen


(kände för att bestiga ett "utkikstorn"på vägen, *svindeln som infann sig* uääk)

Årets mest otippade fynd



HÖGA VITA docs... Det visste jag inte ens att jag tyckte va snyggt, men fan nu är jag fast.Dem är kräkfula och samtidigt helt fantastiska! Haha jag har en liten idé om hur jag ska matcha dem men frågan är om jag vågar använda dem  .. Har jag pondusen?självförtroendet? Inte så säker , för jag vill ju inte att skorna ska gå i mig utan att JAG ska gå i skorna. Dessa klumpiga alien dojjor hittade jag på röda korset idag för 120kr! Hatkärlek

Dagens utstyrsel


jeans-levis t-shirt-hm kofta-gina tricot väska-mammas gamla

Nowhere is somewhere


(fick också en massa fina kort och blommor!)

Detta kommer upp lite sent, jag vet och jag har inga ursäkter haha. Här är iallfall lite småglimtar av vad jag fick i fördelsedagspresent! (jag hade detta året liksom många andra önskat mig pengar, denna gången t en systemkamera men jag fick ändå lite smått och gott) Kassa mobil bilder som vanligt, jag skäms tro mig.. Men det ska ju bli ändring med det snart. Canon eos600d im thinking of you...(L)

Då man fyller vuxen..


den obligatoriska frukost på sängen (randomplacerad träningsboll i bakrunden)


kladdkaka i solen..


Idag fyllde jag 18 bast och jag känner absolut igen skillnad! Jag är bara ett år äldre, lite visare,lite mindre naiv hoppas jag men .. riktig skillnad? näh Fast å andra sidan finns det såklart en massa små plus med att vara myndig o sådär.. vi vet ju alla vilka det är .. jag får rösta,jag får dricka jag får.. blablablabla Och det är ju inte helt fel så jag är glad! Jag har iallfall haft en supermysig födelsedag med fika ute i solen där det bjöds på lakritssprängdkladdkaka med mashmellows fluff på,kaffe och fågelkvitter, Jag kan visa lite av vad jag fick imorgon (fick drömlacket från essie, ett rött läppstift med klös i och en nördig bok om rymden med helt makalösa bilder i) !  nu måste jag borsta tänderna ,det har blivit för mycket socker idag känner jag MEN man fyller faktiskt bara år en gg om året. Nästa vecka får gå i hälsans tecken, ska nämligen komma igång med att jogga .. höhö det lär ju gå bra..

Im out! Go natt (L)

Fyndigt värre




Gick förbi Glitter nä'r jag var på familia igår, butiken skulle stänga igen och de sålde ut alla smycken i butiken med 75% off. Snåljåpen inom mig haja till och det fanns inte en chans att jag kunde ignorera detta faktum utan jag gick in och kom ut (efter en jävligt lång väntan i kön) med 4 ringar för 15 kr styck. *Gimme five till mig själv*!! YÄÄH

RSS 2.0