11-12-31



Vi ses igen nästa år! Gott nytt år! :D

Människans bästa vän.



Det går knappt att förstå att min lilla krabat snart är 4 månader, det känns som igår när vi hämtade en litenliten valp blott 8 veckor gammal.. Han är inte ens ett halvår och jag länner mig redan sentimental! Hönsmamma jo jag tackar ja D:

Jäkla hicka man dras med för tillfället. Pratar jag samtidigt som en "hick" kommer låter det som ett dödsrop? obehagligt.. ska man hålla andan eller dricka vatten upp och ner?

tröttsamt!




Fan vad trött jag är på postorder sidor typ hm.se, ellos.se osv osv Det blir nästan alltid något fel!Denna gången är det laredoute som har fått mig irriterad. Beställde ett par levis jeans från hemsidan med bra rabatt och allt.Det kändes jätte bra, MEN nu har jag fått hem dem och det är heeelt fel stl ,w29 l34 ehm VA!? Jag bad om stl 28 (w28) och det står tillochmed 28 på kvittot så jag har ju liksom inte slarvat o klickat fel ... fyyyy skäms

Nä, nu ska jag ut med hunden..

11-12-30


Här är bara ett fåtal av mina favoriter!


Nu står nyårsafton runt hörnet och väntar! Det blir Linus första möte med smällare, så vi får se hur det går.. Tror nog inte att vi ska behöva droga honom ;)

Fick ett asbra tips från lisaplace nyss, Society6. Jag kan väl säga sähär utan att överdriva allt för mycket: Jag vill bara go bananas och klicka hem alla skal i alla färger i alla motiv punkt. !!!

inspo


Korea

Milano

Korea

Milano

Malmö


När jag har tråkigt går brukar jag vara inne på streetstyle sidor och gotta mig i snygga outfits, här är några fullträffar! hämtade från:

www.styleclicker.net

carolinesmode.com/stockholmstreetstyle



11-12-29



var vore vi utan cam kvaliteten?


God kväll! Nu härjar ännu en storm i skåne och jag börjar bli less alltså.. Berit Dagmar och nu ...ja va fan heter den?Nu måste vi gå mot ljusare dagar, känner det i hela kroppen sommar komsi nuu bums!Vill ha dig!!

Linus chillar i IKEA bagen..respekt

Nu blir det F I L M för hela slanten!

Ha de!

All dressed up for prague


hetare tomte får man leta efter!

Nu ska man snart ner till Lund och mysa ett tag, hunden hänger på.
Have a nice day!

11-12-28







sent inlägg! snart däckar jag gäääsp, ville bara visa en tröja jag klickade hem från hm (dom har redan tagit in vår/sommar plagg, ville ha skinnjackan också men det får bli en annan gång. )

Natti!

Please don't cry, you liar..



Mumford & sons är verkligen min räddning ibland. Sköna killar, sköna toner, sköna texter.

Silver collar.



Från lenaochfredrik.se

chicy.se


Snygga ting från chicy.se som mer än gärna hade fått hänga i min garderob! Nom nom ...

11-12-26




Här är det snygga halsbandet jag fick från mormor i förrgår. Från Accessorize.Ihop med en enkel vit tisha och ett par svarta jeans så kan det ju bli assnyggt! :)

It's not what we say or feel that makes us what we are.It's what we do, or fail to do.



Juldagen!




Här är julklapparna jag fick iår! (+pengar, en årsprenumeration på SOLO och ett halsband jag kan visa imorgon)

Jag är bra på att vara själv men dålig på att vara ensam.





Här är lite bilder från gårdagen!

Jag blev verkligen jätte nöjd med alla mina julklappar, dessa människor känner mig riktigt bra uppenbarligen! Och det var allt som allt en riktig höjdar jul, lung och mysig.

Dagens outfit!


topp-second hand skinnkjol-lånad strumpisar-hm

Snygga ringar från hm!


(det fanns 7 till i "paketet," 49 kr

de två längst åt höger var liite för små,det kanske syns? haha fettet väller ut på sidorna (y 59 kr

Tack än en gång mamma! Älskar dig!

GOD JUL!



Åh nu är det äntligen julafton, snart bröjar kalle anka och allt är bara så myspysigt! Hur firar ni er jul? Vi bara chilledillar här hemma medans mamma och gamelfaster är i kyrkan.. Fick en liten julmorgons klapp av mammsi i morse, jättefina ringar var det tacktack!
Nä nu ska jag bänka mig i soffan med vovven och alla andra! Från oss alla till er alla, en riktigt god jul!

PS; fick just reda på att jag vann de dö snygga örhängena på http://millahoman.blogg.se GAHHHHH jag som aldrig brukar vinna något wwiiiiiii tack så hemskt hemskt mycket! *hoppar upp och ner*:D haha

Dan före doppare dan.





Nu ska jag sätta mig i soffan med en stor kopp te under filten med Linus i knät och glo på film, det blir nog Sagan om ringen hehe och bara vänta in morgondagen då det råkar vara JULAFTON! Där ligger minnsan lite klappar under granen och glittrar lockande ^^ Detta året blir det som sagt julafton hemma.Mormor och gammelfaster kommer hit och firar med oss men fler blir vi inte. Därför är det ett ganska litet hav med paket under granen (gämfört med år då hela släkten firat tillsammans, då klapparna tog upp hela rummet!)

dagar kvar innan julafton; 1

11-12-23






Hej!
Nu är det inte långt kvar innnan paket ska rivas upp och prinskorv ska förtäras... hihhi Kom precis hem från en lång promenad med hunden, vi gick ca 5 km. Nu ska jag hoppa in i duschen sen antar jag att jag ska... slappa ..typ.. lillejulafton är en slappedag då man tittar på film och bara myyyyyyyser. Hela mitt rum luktar våt hund för tillfället, Linus va så jävla skitig efter promenaden att det bara var rätt in i badbaljan haha han hatar att bada..Nä nu ska jag lyfta röven och städa lite .
Merry pre-christmas på er! <3

Skofrossa kring jul.




Klickade hem dessa snyggingar från Nahla.se! 599:- gick de loss på, vilket är mindre än hälften av vad ett par orginal litas kostar! Wiho Fräsig dojja minnsan och dom kommer användas flitigt.

Dan' före dan' före dan' före doppar dan'.





Här är halsbandet jag pratade om innan,
Köpte också en handkräm på apoteket, hade först tänkt köpa Neutrogena Norwegian formula men blev helt besviken på tubens stl i gemförelse med priset så tog denna istället. Atrix intensive protection cream. Nu håller jag tummarna att fnasiga händer är ett minne blott!

Dagar kvar; 3 wiooo

11-12-21






Hej bloggen!

Idag har jag och mammsan varit på väla och handlat de sista julklapparna puhhh nu slipper man tänka på det! var inne på Home at Accessorizeoch hittade ett underbart halsband men fjädrar och tunna guldlöv trädda på en läderrem (ringde och tipsade mormor om detta, hon tycker det är så tråkigt att ge pengar varenda år så jag tänkte att ett smycke kunde vara en bra idé)
Vi tog sen en fika efter allt springande.
Nu ska det bakas julgodis kan ni tro, 2 l grädde ska användas upp så det är bara att kavla upp ärmarna :D Det blir knäck och kola mmmm..

Dagens outfit!


jeans-levis topp-gina tricot (pälsjackan och mc boots åkte på sen)

11-12-20









Dan' före dan' före dan' före dan' för doppar dan' :D

Haj!
Fy i helsicke va kallt det är ute nu! (surprise) har tappat känseln i låren, dom är rödflammiga och sticks sådär jobbigt.. buu

Nu är man precis hemkommen från lillebrorsans julspel på skolan, fick naturligtvis en tår i ögat, både för att han och hans kamrater var äckligt gulliga men också för att man sköljs över med en rejäl dos nostalgi. Man har ju gjort samma sak själv i den åldern. Brorsan splelade tomtefar och jag minns att jag spelade tomtemor hahah sicket elefantminne man bestitter! Det var allt som allt så sjukt mysigt iallafall med julspel, pepparkakor och korv med bröd!

Nu ska jag sätta mig med svenskan som ska vara inlämnad i övermorgon shiiiit D:

dagar kvar;4

Lite av allt.




Nyss hemkommern från släktkalas, en gnutta sliten.Det kan bero på den långa promenaden runt stan iförd nya kängorna från Nelly.. aj aj aj mina fötter dunkar. Nu ska jag sätta mig med en film och te earl gray in my heart förever!
Natti!

11-12-19



ey vad gör du där?!



Tjohejsan alla fina!
Idag har man varit en vända in om stan, hade ett prov på skolan sen belv man bjuden på Max av kära mor! Ikväll ska vi in till stan igen för att fira min mormor som fyller år. Grattis!Hunden hänger på, han kommer sno uppmärksamheten på dirren. Shit va folk blir som paralyserade när man presenterar honom .Då vet man att man har en ganska söt vovvsing!

Tips! nagellack från Isadora är asbra (vet nog de flesta) men just denna kulör är SÅ fin! Passar nu på höst/vintern. Lite sådär murrig jordig färg med inslag av lila.

julafton; 6 days left tjoooo

Dagens outfit!



jeans-levis armejacka-hm mcboots-hm vit tröja under-vet inte halsduk-ellos

Ja, man ser inte riktigt vad jag har på mig..again dubbelsuck ;) (hade ovanligt stressigt imorse) om det nu kan funger som ursäkt hehe..


gud vilka köttstycken till ben!;O zumba efter jul hurra för det!

Ignorance is bliss.




Src; sophias tumblr


meow


11-12-18


Linus och jag nere i köket imorse!


mörkare färger irl


Hej där!
Har suttit de senaste 30 minutrarna och klurat med denna tavlan som är en present till mormor som fyller år imrgon! Jag vet inte om jag är riktigt nöjd.. den blev lite för ..typ deprimerad, färgerna är dova och människan i profil ser skitsorgsen ut... ajja gillar hon inte den så är det ju inte hela världen. Gillar den inte själv heller ... bajs

Nu ska jag sätta mig med geografi uppgifterna suck ..

John Blund på ingång.






Nu blir det kudden för hela slanten!Ha så kul ute alla party people! Shaka lite för mig också :D

Proud American.







Jag vet att det inte alls är läge för shorts, men jag kan inte sluta drömma om perfekta jeansshorts med flaggtryck!! Jag är konstig,jag vet. För nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska klicka hem shortsen från gina (näst sista bilden) så kan man spatsera i dem sommar 2012 eller nu med strumpisar under, aaaaaahhh jag har ju pengabrist ..det här är inte bra alls ...satans shorts det är ert fel!!

Nu ska jag plugga himla trevligt tycker ni säkert! För sånt gör tant my en lördagkväll!jeppjepp

Natti!

Levi's is king.




nämnde jag att jag älskar min hund?



Så, nu har jag skickat iväg en order på laredoute. Ett par svarta levis jeans demi curve!Fullkomligt älskar deras jeans (anväder nästan bara levis) Hittade en awsome rabatt med 50 % och gratis frakt! haha är en sån där rabatt/kupong/prutnings tant som bara måste få allting liiite billigare xD

Linus blir fan aldrig ful på bild det lilla odjuret!! till skillnad från mig som ser ut lite som en blek disktrasa!

Julstress!






För första gången i mitt liv känner jag JULSTRESS, helvete.Det känns lite som den där ångesten när man inte har pluggat tillräckligt inför ett prov. En klump i halsen helt enkelt. Jag som var ute i god tid i början av månaden med klapphandlandet (och jag har köpt till de flesta,MEN har fortfarande klappar t 3 stycken att filura ut) Och nu vill man väl knappt självmant gå på stan, för många stressade människor på en liten yta = panikångest usch! Ajja det är väl bara att blunda,ta ett djupt andetag och dyka i ? ;S

wishlist från Nelly!









Urval av jul/nyårs klänningar fr Nelly.com som jag mer än gärna hade velat sätta tänderna i,mjaou! Här ska det blingblingas ända ut i fingerspetsarna om jag får bestämma! Vet att paljetter är uttjatat men vem kan titta bort om en glimmrade paljettklänning går förbi? (A la discokula) inte jag iallafall!
(paljett tishan är favoriten)


julafton; 8 days left!

Var med och tävla om dessa stjärnprydda örhängen!





Är just nu med och tävlar om dessa snyggingar från Cilya.se (som gjorda för nyårsfesten ju!) vill du också vara med? Gå in här: http://millahoman.blogg.se/2011/december/tavling-orhangen.html#comment

11-12-16






Dessa ska jag köpa för julklappspengerna iår sjukt snygga! Hade egentligen riktat in mig på orginalen Litas men man måste vara lite realistisk, jag har ju faktiskt INTE RÅD + att NIA från Nelly ändå lever upp till mina krav! Två par från 900 + frakt, hej hopp va snygg man kommer va på nyårsfesten :D (nu gäller det bara att man prickar in rätt tid att roffa åt sig dojjorna, storleken jag behöver försvinner efter 2 minuter på hemsidan)

Nu blir det långpromenix con el perro y hermana major!

nu räknar vi ner till julafton; 9

Sleepyhead


jag och kära motter för mer än 2 år sedan! miss the good old times


Nä nu däckar jag snart, tant my som måste i säng helst innan tio om hon vill se någolunda respektabel ut morgonen därpå! Sleep tight bitches! (kan nån fatta att det är julafton nästa lördag?!)fett..

111215




hej bloggen!
Har haft en vääldigt seg start på dagen. Vet oftast precis när jag öppnar ögonen på morgonen hur dagen kommer kännas. Antingen blir den sådär glittrande och vacker, antingen lite som en gråzon eller så blir den bara outhärdigt svidande. Livet är bara floder som mynnar ut i en miljon små floder som i sin tur mynnar ut i minst lika många floder osv osv osv,det stannar aldrig och är man inte snabb nog så går chansen förbi. Ibland tröttnar man på alla val och kval ..Just idag orkar jag inte engagera mig i mitt eget livet, så jag vänder mig istället till Tranströmer.

"Lita"





Om man bara hade tur på triss...

Tack Nelly!






Nu är jag precis hemkommen från Ängelholm där jag har myst med storasyster och vovve! Passade på att hämta ut det efterlängtade paketet från Nelly när vi ändå var där. Måste säga att jag är sjukt nöjd med resultatet. Jag lyckades pricka rätt stl mässigt den här gången (vilket nästan aldrig är fallet) och superbekväm klack! Allt som allt, ett bra köp. Nöjd chey! :)
Ett litet minus bara: Att man inte kan ändra uthämtningsställe på hemsidan, brukar nämligen inte hämta ut paket i ä-holm eftersom det finns ett närmare ställe! Sånt kan irritera en liiite! En liten känga till Nelly!

Dagens outfit


tröja(med mockadetaljer)-monki jeans-levis skor-nelly.com (nya)

Primeboots




Högst upp på önskelistan iår ligger dessa oslagbara stövlar.Har varit i princip besatt av just den här modellen i..ja lite över ett år.Det går inte att förklara,det är bara kärlek!! gaaahh Jag har inte hittat någon plånboks vänligare kopia än (det finns inget värdigt alternativ!).. ca 3000 måste man hosta upp om man vill äga ett par Primeboots :( its not fair!
Tomten snälla?

Gullis!



Idag har jag varit ute och sprunit i det fina vädret!.. eller inte. Istället har dagen spenderats med näsan långt ner i matte boken.Men snart är det lov, repeterar den meningen gång efter gång i huvet =P

Så här söt kan en hund vara.Borde vara olagligt.

111213




God förmiddag på er! Regnet öser ner där ute och det blåser isande kall luft genom springorna i fönstrena, det är vid sånna tillfällen som man bara älskar sverige.Jag älskar att vara blek och glåmig, hala vägbanor är det bästa underlaget och jo hela inlägget är en fet lögn..

PS:coolt datum idag,dock inte lika fräckt som 11-11-11 men ändå)
DS:glad lucia på er!

Sam Edelman Pax







I just died and went to shoeheaven.

(förbannat att de är soldout på henrykole.se)

Såg nu att de inte kommer få in fler i denna modellen MÖG!



Vår julgran!




God jul Anna här får du en stekpanna.



Nu är de flesta julklappar inslagna (har fortfarande inte köpt till mammi och systeryster)och granen är klädd och redo. Nu kan julafton komma när den vill!
Det blir antagligen att man firar jul hemma iår, vilket jag förbannar! Senaste gången var för typ 7 år sen och den kvällen gick käpprakt åt helvete,alla var olyckliga och sura.. det finns liksom ingen julkänsla i huset..Äh orkar inte grubbla ..man får rynkor...

dagens outfit





jeans-vero moda blå skjorta-secong hand vit bustier-hm

Hej där!
Provet gick ganska bra endå, fast det vet jag ju inte än.Men är försiktigt optimistisk!
Idag ska jycken avmaskas jeflar va kuwl!! nej men sånt måste göras när de är 3 månader annars kan de smittas av maskar som äter upp dem inifrån:O han kommer säkert försöka spotta ut allt haha kan riktigt tänka mig hur äckligt det smakar ;)


Ha en bra dag!

....

jag kommer kugga provet imorgon, see you in hell.. im out (för varför anstränga sig när man uppenbarligen är efterbliven eller intelligensbefriad?)

zumba hell yeah!...typ




Efter jul så ska denna säckpotatis (moi) släppa greppet om colan, slänga lösgodiset i soporna och börja TRÄNA! Jo ni hörde rätt, jag som aldrig satt min fot i ett gym ska börja TRÄNA PÅ RIKTIGT!!!Eller aa.. dansa iallafall.. Zumba blir det till en början sen får vi se, man tröttnar nog på att rulla höfter och skaka rumpa efter ett tag! Spännande ändå (lite ångestingivande också) ..

Brillor!





Köpte dessa glajor för ett par dagar sen second hand.Tycker de är lite sådär härligt retro med sköldpaddsmönstrad båge.Solen skiner där ute så dom följer med mig!

Ha det gott!

2011-12-11




När man är en flitig myan och pluggar så det brinner i knutarna ja då kan mycket väl käka M&Ms till lunch, och vet ni va?Jag har INTE dåligt samvete moahahhahha!

Pluggar inför ett geografi prov som börjar imorgon!

People can change,but not for the better.




snart ska jag på dejt med kudden..det ska bli så jäkla nice.

god natt världen! =P

(och ja det är ett massivt klädberg bakom mig,lat jävel)

dagens outfit


tröja-vero moda jeans-levis curve id

Myspys uniform. Dagen har ju bara spenderats hemma med bak och mys så kände inte för att klä up mig.Det är så jävla skönt med jeans och topp ibland!

Ses bloggen!

lillelillelillelilleman



Nu är min lille pälsmopp 3 månader! Usch va tiden går fort, tur att man har tagit måååånga valp bilder på honom så man minns hans toddler tid PUSS PÅ -DIG LINUS <3

20111210






Pälsjacka-Kappahl Svart/grön jacka-farmors gamla skinnjacka-ellos

Hej bloggen!
Nu är det lördag och snart drar bullbaket igång här hemma, det blir julmusik från den gamla cd spelaren och lussebullar och pepparkakor i stora lass. Dont you just love it? IM DREAMING OF A WHITE CHRISTMAAAAAS..mmmm

Nu ska jag försöka ta ett ryck här i röran, allvar det ser ut som andra världskriget just har avslutats i mitt rum! Undertiden kan kan jag visa mina aboluta favorit jackor just nu. Pälsjackan använs flitigast för det börjar bli riktigt jävla kallt här nere i skåne.. brrr

ses! :D

IDOLFINAL




Vem vinner och vem försvinner? om fem minuter drar idolfinalen igång och ja, jag sitter bänkad denna helgen också.. vad ska man göra då? det går ju inte att bara INTE titta ;O sista sändningen av idol ever,sen finns det inte mer. Skönt tycker jag.. haha nä men man har fan tröttnat nu efter hur många år är det? 9 ? jaja nu håller jag alla minna tummar för amanda iallafall!You go girl!

see ya!

Dagens outfit!




tröja-second hand skjorta-hm tights-unknow(bytte till tjockare) strumpor-åhlens

Halloj!
Idag har jag gjort världens godaste mat heads down! Det blev så jävla bra för en gångs skull. Gjorde ugnsstekt kyckling med rotfrukter rosmarin smör o lite annat, till det gjorde jag ris med gröna ärtor och sen en lätt sallad med nötter i.. mmmmmmm dt låter ganska nice eller hur? ;)

Antar att de flesta har sett videon med jonah mowry, fick en jättejobbig känsla i magen när jag såg klippet första gången. Det krävs så lite för att få någon att må skit och det krävs så lite att få någon att må lite bättre. Hoppas verkligen att hans liv blir till det bättre och att förhoppningsvis människor som mobbar ser klippet och lär sig något! Sen visade det ju sig att han ljugit, (han säger iaf det) var det bara ett skämt alltihop så blir man lite lack men frågan är om han plötsligt tog tillbaka allt för att han inte kunde stå för faktumet att han faktiskt BLEV mobbad för 4 månader.. hmm ^^

iphone skal? ja gärna









Funderar på att köpa ett eller flera mobil skal/skydd till min framtida iphone 4 som jag ska få av kära mor i julklapp. Googlade lite och hittade en uppsjö av skal i alla möjliga färger o mönster haha jag menar första bilden? ehm nejtack?  xD vill ju ha ett mest för att skydda baksidan. Angry bird skalen drägglar jag lite över!!Älskar kidz spel lite sådär i smyg typ..

Second hand shopping!






stickad kofta-Second Hand jeans-levis


Hej där!
Skrev igår om skitsnygga koftor från chicy.se som säkert ingen mode intresserad har missat, Kenza har ju också tipsat om dem ;).. Var iallafall inne på röda korset i hbg och hittade en nästan identisk (dock inte kabestickad) tycker nog att den funkar endå. Den är lite ljusare irl. Med en vit skjorta som skymtar fram vid halsen och vid slutet av koftan,ett par svarta jeans,skinnpaj och mc boots så kan mycket väl bli snyggt!
Måste bara tipsa om röda korset i hbg fyfan va mysig personal, stort utbud och gratis glögg och pepparkaka på väg ut. Det är inte bara glöggen som värmer varmt i magen utan också att man vet att man har bidragit till en bra sak! Mer röda korset SH till folket! :D

2011-12-08



God morgon!
nu är det en ny dag, och vilken vacker soluppgång det var.Bilden ovan gör inte den rättvisa.Jag älskar verkligen soluppgånga, mycket bättre än solnedgångar!
Nu ska jag skynda mig o klä på mig, ska in till hbg pga skol grejer och lite shopping ska vi nog kunna klämma in! ;)
Ha det gott!

Godis mitt i veckan


Bilden blev pytteliten men jag orkar fan inte ändra på det, haha så trött på skitpaint :@
halsduk monki
metallic tröja hm
kabelstickade koftor chicy.se
jeffrey cambell lita spikes
kappa monki
örhöngen gina tricot
jeans levis

go natt!


Not all those hwo wander are lost.





Här sitter man nyduschad och känner sig lite som en ny människa! Linnet som har sett sina bästa dagar är från Monki,köpt för minst 2 år sedan. Med andra ord ett bra linnen att ha hemma. Inget jag skulle gå ut med. ;)

Detta är ett citat från min absoluta favvis film(er) gissa vilken?

"Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them?Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends."


Ska man slå till?



Jag vet inte riktigt varför jag tycker denna tunika är skitsnygg. Det är hur som helst inte alls min stil, men så är det väl ibland.. man fastnar för saker o man kan inte riktigt förklara varför! Mysko..Ska man ...eller ska man inte slå till? Från kappahl.com ca 200 spen.. usch ja man borde ju inte mata sitt shoppingberoende såhär  hahah

2011-12-07




Men hallå det blev inget inlägg alls igår!? gomorron förvirrade klantarsle ;)
Haha hoppas ni är förlåtande iaf..
Pluggar inför ett geografi prov som går av staplen på måndag så stressssssssen är på hög nivå!Jag måste få minst vg eller ja B (nytt betygsystem) annars blir jag olycklig...
Ah men annars då...hmm jag funderar starkt på att investera i ett par skinn jodphurs, vet bara inte var man ska leta..dem måste liksom vara drop dead om ni fattar! Jag är beredd att lägga en tusing ungefär . Med atnkepå att de  i princip är rid skor som blev populära över en natt så kanske man först skulle kolla på hööks kanske? Jaja får grubbla vidare. ett plus med modellen är att man slipper snören! Snören är en tidsslukare..det har jag banne mej alltid sagt ;)

Nu blire kvällsmat jappjapp!

Bye!

2011-12-05





Observation:
Första snön har fallit! YES haha
En halvtrist dag har det varit, mest plugg men men man ska inte klaga "it could be worse"
Nu ska jag äta, för jag älskar att äta. Min hobby är att äta.Äta är lixom LIVET..

Ses! :)



Dagens outfit


Jeans-vero moda Kavaj-hm Tshit-gina tricot Väska-second hand

Hej där!
Jag är jätte sent ute med dagens outfit och man ser typ inte ett skit vad det är jag har på mig egentligen! Haha grejt! Super stressig dag idag med julklapps handlande pluggande och konsert med mormor, hej och hå här går det undan... Men jag gillar faktiskt stress (till en viss gräns) Man håller hjärnan igång och man känner sig hurtig när man multitaskar (stavning) ..
Nu ska jag glo på Sagan om ringen (my favourite)

Natti!

Cry me a river.







Jag vet inte vad jag hade tagit mig till om min laptop inte hade cam haha, har säkert ca 5000 roliga/töntiga/pinsamma bilder i arkivet ;)..(Jag avslutar alltid med en crazyface)det är tradition..

Snart bänkar jag mig framför idol, farvoriten är såklart Amanda! Åker inte Robin ut ikv så vet jag en som blir arg! :@ 

Dagens outfit


Skjorta-Second Hand Kjol-gammal från gina tricot? strumpisar-hm

Hej där!

Idag har jag vairt i Hbg och fixat lite med skolan och träffat mormor som precis kommit hem från spanien där hon bor halva året (lyckost).. Var även på biblioteket och lånade hem två böcker till en svenska uppsats. Mig äger ingen av Åsa Linderborg och Bryta om av Åsa Anderberg Strollo.. Har hört en del om första boken.Ngn som vet om den är bra?

Nu Blir dt myspys med film och snask! Lev gott! :)


the queen of geeks







cam + my = sant

Over and out!

victoria's secret fashion show 2011/2012







Har precis tittat på "änglarna", ganska snygga endå..Det hade inte varit helt fel att få byta liv med en av dem!
Idag har man pluggat så det ryker, har uppgifter i sv geografi och matte så det är fullt upp med andra ord. Ska bli skönt m helg imorgon. Jag måste verkligen komma igång m någon slags träning! Vad som helst! Är fan desperat.. det har blivit alldeles för mycket stillasittande de senaste veckorn o man mår ju skit fysiskt OCH psykiskt av att vara en fet soffpotatis bläääähää.. suck(är på dåligt humör)

RSS 2.0