31 januari 2012



Mina top 3 favorit modeller! Heta som få.

Lara Stone
Arizona Muse
Kate Moss


Snyggt från Lindex


30 januari 2012


2010 från arkivet

Nu vill jag bara dra täcket över huvudet och tänka glada tankar.Godispåsen hänger på... Vi ses i juni! :)

29 januari 2012



Nu ska jag göra en kopp te och glo på stylisterna,har inget att klaga på med andra ord!
Imorgon ska jag hämta ut lite paket och sånt kuligt. Visar upp grejerna senare i bloggen. Ha en mysig kväll!

28 januari 2012



Klickade hem dessa små skönheter igår kväll, jag behöver lite mer smycken som jag verkligen ANVÄNDER och jfr är en himla bra sida eftersom de mixar trendigt med klassiskt.Man hittar alltid någonting kul. Priserna är inte dumma heller för den delen. (cuffen, 40%rabatt och fri frakt fick jag med en kod)

Nu blir det en lång promenad med hunden om vädret tillåter. Ha en bra en!

Not without my camera


26 jaanuari 2012


fjunbollen på tåget hem

Slängde precis in en liten dagens nu medans jag väntar på att tvättmaskinen ska bli ledig. Är precis hemkommen från Lund, ont i bena och trött som ett djur -_-. Kanske jag tar en powernap innan maten hmm...

Nu har jag ramlat gatan klart


jeans-levis tröja-hm skjorta-vet ej väska-second hand

Black n' white



Hiss eller diss?

Jag är lite kluven..Kling bär ju upp brallorna med bravur men jag vette fan hur snyggt det hade blivit på mig. Vi får nog lämna över sånna här trender till de otroligt spinkiga tjejerna ;) skämt åsido. Nä det blir nog en liten diss på detta,mest för att jag själv hade sett ut som ett vandrande skämt haha men till dom med självförtroende; Go ahead! :)

25 januari 2012



Namnam mangogrottor, dom blev lite missbildade och blev inte alls sådär vackra som dom i kokboken med wtf smaken var det inget fel på =)

Nu har jag ton med tråkiga skoluppgifter att plöja mig igenom..vi ses på andra sidan!

Spindeln i fönstret är fake om ngn undrar. x)

I just had a baby in the car!



Liten varning för den som har känslig mage. Jag blev helt ställd när jag såg det här klippet på msn ,det är ju helt stört!!! Haha men samtidigt så coolt ? Tjejen sa sen att det räkte med att krysta en gång sen var bebisen ute.EN gång.. Nu är det säkert många där ute som tycker detta är skitäckligt men coola ner er. Det finns inget mer naturligt. =)

Metallic pants



gillas mucho!

Nu måste jag fortsätta plugga.. eller så sätter jag igång ett HP maraton. Decisions, decisions.

Perfektion



Skorna,kappan,pälskragen.. wow

stockholmstreetstyle

Tips



Snygga ting! Jag vill bokstavligen bo i alla outfits ovan!! (converseskorna kommer såklart inte från gina)

Follow the leader...wear LEVI'S



Man kan inte ha för många levis shorts! Jag har en liten samling som bara kommer växa och växa är jag rädd för ;) För det finns ju inget snyggare,bekvämare,ballare att glida omkring i på sommaren. Nu är jag verkligen på ett mission att hitta ett par svarta,vita och mörkgråa till sommaren 2012!! såklart finkammar jag second hand butikerna i närheten (alltså ute på landet) det är där man hittar go' bitarna vettni ;) Det är ju nästan aldrig man har sån tur att man hittar färdiga perfekta levis shorts utan man köper ju "hela" jeans som man sen klipper av. Så har jag gjort med de par jag har nu. Funkar alldeles utmärkt :) Vilka butiker jag snokar i håller jag heeeeemligt hehe (a)

Dare some color


21 januari 2012



Jaha snön det var väl roligt att du kom och hälsa på.. Varför såg vi inte skymten av dig på julafton?? Ja nu blev du lite tyst va.. skäms på dig ..

Forever together



Den är bilden ser man överallt på internet! Jag måste bara säga att det nog är det finaste jag har sett.Jag är själv hundägare och vet att själv att det inte finns något jag inte skulle göra för min hund. Det är ens bästa vän punkt. Den här mannen är en uteliggare och tar hand samtidigt hand om hunden trotts att han knappt överlever själv. Bilder säger mer än 1000 ord.

20 januari 2012


fina målningar


Hej där!
Just nu känner jag mig bara jättefrustrerad, detta pga att mamma vill att jag ska måla en tavla till henne. Hon har snackat om det ett tag (att hon jättejättejätte gärna vill att jag gör dte) jag tycker inte ens att jag är speciellt bra på att måla. Hela grejen gör mig bara hispig som satan!! Jag tycker liksom inte att det är kul alls, bara jobbigt när inspirationen inte kommer direkt och man blir otålig och asförbannad.. Tro nu inte att jag sitter och fiskar efter komplimanger för det gör jag verkligen inte. Jag önskar bara att jag kunde släppa på kontoll behovet och "rädslan att jag inte ska bli nöjd" och bara låta magkänslan och nuet få bestämma! Det är då jag målar som bäst.. tyvärr händer det inte så ofta.
Iallafall så har mamma köpt hem en stor duk på 70x90, nu är det bara inspirationen som fattas. Blä..den ska upp på vinden när den är färdig! Det är ett som är säkert! ;)

Sent käk



Mmmmmmmmmmmmmmmmm...mat =)
Nu tänte jag slå på en rulle och vira in mig i filtar! Ses

Dreams are not enough



we♥it

New in


(båda är från hm)

Ännu fler stickade tröjor!! När vet man att man har ett beroende?....Den översta blev jag riktigt rikitgt nöjd med. Stl blev spot on den här gången. Valde L och den satt precis så där lite löst som en tröja bör sitta! glad jappjapp :) Den andra var lite i tajtaste laget men det var också en chansning (från barnavdelningen) hehe men funkar endå.

Dagens outfit



Favorit i repris,minus haldbandet som jag sällan använder ..lite synd eftersom det kan piffa upp vilken outfit som helst. Får försöka plocka fram det lite oftare!

Nu ska jag rota igenom kylen och se om det finns ngt ätbart, sen blir det att sitta med ännu en dum geografi uppgift. Ha en bra dag på er!♥

My favorite



Dessa foton togs den eftermiddagen somm lillgrabben kom hem till oss, det känns verkligen lääänge sen.Puss på dig trasselsudd! ♥

Tips!



Det här är verkligen min stil rakt igenom! Tribal trenden kanske är lite "fånig"= försvunnen om ett halvår men ganska cool endå..Pasteller är väldigt aktuellt vilket det verkar vara varenda pre spring haha men det kan ju vara väldigt snyggt till en solbränna (om man nu har en sån) Stickade linnen har blivit lite av ett beroende. Detta linne från hm kommer med största sannolikhet flytta in i min garderob. Shortsen drömmer jag bara om!
Nu ska jag göra en kopp te och försöka bli färdig med en dum geografi uppgift. Tjohej!

väska scorett.se
linne hm
shorts oneteaspoon
boots missguided
t-shirt missguided
stickad tröja acne
cigarettbyxa lindex

Rainy Mood




(spela klippen tsm för att skapa lite magi)

Dagens tips


Jag är totalt insnöad på fjädrar i alla dess former,färger och visst bli man glad när man hittar snygga exemplar till en billig peng. Dessa ligger strax under 50-lappen skynda fynda med andra ord!

Lite såhär känns det idag


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv


sommaren 2010?

Pluggar sönder mig för tillfället, för att lätta på trycket i skallen blir det nog en promenix med hunden senare!
ha en bra dag! Ciao

Without music I'm nothing





Don't be a weirdo



Bootcut


jeans-nudie kavaj-hm skjorta-vet ej

Min frukost



Inte så nyttigt kanske men ack så gott! Mormors egna korv och teeeeeee ... vad mer kan man behöva en morgon?

Unicorns are real


streetpeeper

14 januari 2012


kines ögon?

Ibland får man unna sig lite mys i den annars gråa vardagen! Observera gärna att gott o' blandat påsen är slut (vilket allt annat också är) mehehhe i have a sweet tooth you see =) Nä nu måste jag se efter vad Calle Schulman har att säga i detta nummret av SOLO..

Ha en mysig kväll!

Fredagen den 13e 2012<------ D:


source jrantzow.blogg.se

Så vad tycker ni om versaces och hm s andra sammarbete? Jag är besviken.. blä tyckte inte alls om mönstrena och färgpaletten utom isåfall trekants bikinin kanske, och halsbandet. Jag är helt klart mer spänd på Marnis inhopp senare! :)
Usch jag insåg precis att det är fredagen den 13e, har inte haft någon otur än så länge ... D:

karma's a bitch if you are



Hemkommen nu, lite tilltufsad av stormen där ute men annars är det bara bra. Mötet gick bra och mormor är på bättringsvägen. Ja det var väl allt .. hoppas ni har haft en bra dag! Nu märkte jag precis att jag fått näsblod äääääääääääääääuuuuuhhh så ni får ursäkta D:


13 januari 2012


jeans-levis gosetröja-second hand armband-julklapp

Ja,såhär ser jag ut idag. Osminkad men glad endå! Nu ska jag snart sticka in till stan för ett möte med skolan och besök hos mormor (som har ont i ryggen tydligen) stackaren! :( Nu ska jag måla naglarna (viktigt info) ;)

Ha en fortsatt trevlig dag ute i solen! ♥

Surrounded by your embrace



Jag kommer nog aldrig sluta lyssna på den här låten.Tycker faktiskt mer om den nu än när man hörde den överallt. Kärlek till Beyoncé

Details


vad kallar man detta,ett ryggsmycke?Gillart iallafall

sourse stockholmstreetstyle

12 januari 2012



Fasiken vad det har blåst idag, fönsterna vibrerar obehagligt nu när jag sitter och skriver. Hade ju planerat in en lång promenad med hunden men jag tror jag skippar faktiskt. Inte för att jag tror att Linus blir arg, han blir lite nervös av hårda vindar och står mest och skäller åt luften.
Nu har jag äckligt mycket skolarbete att ta itu med. Vi får se om jag överlever .. -_-

Dagens outfit


gosetröja-ny SH jeansklänning-vintage Diesel klackar-nahla strumpisar-hm

(ber om ursäkt för smutsig spegel uäck tar itu med det på momangen!)

Jag har känslor utan uppehåll



♥ Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre ♥

11 januari 2012


pälsjackor i mängder (dock är det äkta päls,vilket jag aldrig skulle sätta på mig!)


Hejsan! Hur har er dag varit? Min har varit ganska bra faktiskt, gjorde några fynd second hand (gosetröjorna ovan) wiihoo. Nöjd med andra ord.Drog också i ett par mörkgrå levis jeans som hade blivit utmärkta shorts men insåg att pengarna inte räkte till! Kanske de hänger kvar tills nästa gång man kommer dit..wishful thinking ;) Nu sitter jag och smaskar på choklad och väntar på att inspiration till en svenska uppsats ska infinna sig!

Ha en mysig kväll! ♥

Dagens outfit



linne-hm shorts-gina tricot strumpisar-hm brillor-lager 157

Crochet


virkad klänning-ellos

Kan inte bara sommaren lyfta sin lata bakdel och pallra sig hit?! Jag vill springa runt i shorts,virkade små söta saker och bara ben åååååååhh..

Har för övrigt funderat på om jag ska tona håret igen, förra gången använde jag en mörkbrun nyans som blev helt ok dock en aning trist. Kastanj är ju annars en favvis.. lite röda skiftingar sådär ..hmm det tåls att tänka på.


12-01-10



Hallå där!
Idag har jag redan gått 5 km med vovven och planerar att gå ytterligare 5 innan dagen är slut! Benmuskler,long time no see!
Äh nu måste jag göra något vettigt, typ vika tvätt eller liknande.

Ha en underbar dag! ♥

Wanties


style by tyra 199kr

bianco.se 300kr rea halva priset!!

nelly.com 499kr

laredoute.se 1399kr

lindex.com 249kr

chicy.se 599kr

chicy.se 299kr

Om man endå hade några laxar i bakfickan.. wellwell

Grym blogg!


tuulavintage.blogspot.com

Hit med brallorna!



The local firm
Dra mig baklänges och grilla mig på ett spett vad snygga jeans!!!Elin Kling, jag är avis. Väskan hade jag inte sagt nej till heller..

Dagens outfit


shorts-hm tshit-cubus indian inspererat skärp-second hand fjäderörhänge-julklapp

(fläcken på tröjan är vatten från nyduschat hår)

Hej där!
Ja vad ska man säga om idag ... gråmulen dag fullspäckat med regn och snö,hurra!!Äsch jag klagar inte.. Fick iallafall gjort lite skoluppgifter och var på en vända på väla.Fick bara godis med mig hem. Klassiker.
Nä nu tänkte jag laga mat, det blir tonfiskgratäng (låter äckligt men är supergott) har ni lust att göra den själv så är receptet förjande:

kokt ris
tonfisk
matlagningsgrädde
ost
Koka riset och lägg sedan i djup ungsform. Lägg tonfisken ovanpå och häll sedan grädden över alltihop.Avsluta med riven ost. In i ugnen på 225 grader i typ 20-30 min. Färdigt!

Nu ska julen ut!


poor little sad tree

Skepp o hoj!



Jag gillar verkligen sailor stilen måste jag säga. Kanske inte så mycket under de mörka månaderna men under våren/sommaren är det ju himla snyggt. Kavajen ovan är mammas som jag får låna ibland (a)

Nu ska jag ut med hunden!

Ha en bra dag! ♥

Dagens outfit


kavaj-mammas jeans-levis topp-second hand

Snö?



Ganska sjukt att ungefär vid den här tiden förra året var det så här mycket snö i vårt avlånga land. Även om jag minns att man förbannade snön otaliga gånger så kan jag faktiskt sakna den lite detta året.Det kom bara något litet fjöttigt kring jul som smälte bort direkt. Egentligen finns det ju inget vackrare än en solig snövinterdag!!

Vill du tjäna pengar på din blogg?



Jag blev precis medlem på denna relativt nystartade sida, den verkar faktiskt jättebra!Jag tänker ge den en chans iallafall. Klicka på bannern ovan och kolla runt lite. Det finns bland annat väldigt många roliga annonsörer (företag) att välja på och sist men absolut inte minst så tjänar du 600kr för varje värvad person!


12-01-07




Goodmorning sunshines!
Idag står städning av toalett,second hand shopping och dusch på agendan! Har annars en seg morgon,det bli så ibland .. man tänker att nu ska jag upp tidigt och börja beta av listan med skit som måste göras men så fastnar man framför road wars haha xD ajja hakuna matata

Jag har velat köpa en sparkdräkt aka one piece ganska länge men har upptäkt att de är alldeles för dyra för en snålis som jag.. Jag skulle vilja hitta en billigare variant. Hmmm kanske ni har något tips?:)

Nu tänkte jag hoppa in i duschen.

Have a nice one! ♥


Var med och tävla om valfritt iphone skal!





Just nu är jag med i en tävling på kallasjessika's blogg! Ta chansen du också! Skalet är sponsrat av företaget iphonetillbehör

This boots are made for walking.



A closer look på dojjorna med klös nahla.se is the shit!

6 januari 2012



Idag är min fjunboll 4 månader! Han ville inte sitta still på stubben när jag skulle fotta.Blev smått irriterad men insåg sedan att jag inte kunde bli arg på honom ens om jag verkligen ville det. Sötheten är allt för närvarandet. :)

Ha en trevlig fredagskväll! Nu ska jag sortera tvätt jippppppeii

Lemon Tree-Fool`s Garden



Hörde denna låt i bilen idag, älskar gamla låtar som man hört lite då och då under hela sitt liv. Nostalgiskt och vackert.

5 januari 2012



Puhh! Nyss hemkommen från ä-holm. Och vilken tur att man tog med paraply för det har verkligen öst ner non stop! Jädra sverige..Hur som haver så blev det en go' fika med en vän och sedan hämtade jag ut paketet från nahla. skorna passade (efter dragkamp med snörena) och jag är fett nöjd. Det är helt sjukt hur lätt det är att gå denna modellen som har mycket platå! Det blev lite strul med tåget när det var dags att åka hem. Skärpning skånetrafiken!

Nu sitter jag mest och väntar på att mamma ska sätta igång med tacos lagandet! MAMMA JAG ÄR HUNGRIG :(


Pga brist på dagsljus hann jag inte visa hur dojjorna ser ut på, bild kommer upp imorgon!

Dagens outfit


virkad topp-second hand jeans-älskade levis

HAHA



Det blev ingen kladdkaka,hittade inga ägg.. -__-'

Black Galaxy


Nagellacket som står högst upp på listan över ting som verkligen, verkligen borde överväga att flytta in hos mig! En fågel viskade i mitt öra att hm har fått in serien och det är himla bra eftersom hm oftast är liite billigare när det kommer till smink och nagellack. Siktet är inställt på den svarta men den guldiga är också snygg.

Nu ska det bakas kladdkaka!

Dagens outfit


tights-versace for hm skjorta-hm jeansväst-second hand

Hallå ja! Somnar snart med huvudet på tangentbordet,jag vet inte varför.Har inte haft en överdrivet stressig dag men endå känns det som att en elefant har kutat över mig typ.
Imorgon bli det en tripp t ä holm, har ett paket o hämta ut bl.a
Nu ska jag ha TE annars faller jag nog i bitar.
Ses!

Ps: kom på ett nyårslöfte som jag bara måste uppfylla iår, köpa systemkamera!trött på att fotta m mobil ;@

12-01-03


fina sommar kom tillbaka!

Varför är pingles sour cream n onion så jävla gott och varför ska det vara så nedrans svårt att sätta igång med operation hälsosam?? det var ju liksom meningen att jag skulle vara i full gång med zumba men nejnej ingen vill följa med :O hell no att jag går dit själv o-o-ooh nonono. Ytterst pinsamt ju?
Jaja i-lansproblem.Man har minst 20 st av dem om dan right? :D hakuna matata, det är ord som är bra!

I'm a train wreak in the morning.I'm a bitch in the afternoon.



Nu säger jag och Linus god natt! Sleep tight.

I'm a puzzle yes indeed.



chic.se

Gillar't

2 januari 2012


jeans-levis t-shirt-åhelns
Så här såg jag ut idag,väldigt casual (+ strumpor och en kofta, när kommer sommaren?) ;(

nu har jag lite skoluppgifter att röja undan, detta kommer ske efter jag har tagit en värktablett ...har huvudont, headake, ont i huvet what ever you wanna call it .. synd om mig är det iallfall!

ha en bra andra dag på året!

Never whole again, they say.


imorgon ska jag storstäda, om jag pallar det vill säga!
go natt :)

day 1




klickade hem denna snygga tröja från hm för mina julklappspengar! Hoppas hoppas att den passar nu bara, från barnavdelningen nämligen ;) nedsatt till 99 kr och en rabatt på 25 % på det! Har länge varit på jakt efter en inte allt för dyr metallic stickad tröja och såg denna på någon blogg och blev lite kär..både i tröjan och i priset hehe (visar hur den ser ut på mig sen) nedre bilden: tröja från tiger of sweden (dyyyyyyyyr)

RSS 2.0