Nä men tack!



Ett stort paket damp ner i min brevlåda idag som visade sig innehålla ett jordgubbsdoftande kitt från The Body Shop! Tack så grymt mycket! Jag fyller år på lördag så detta blir lite som en tidig födelsedagspresent."Ibland händer det"  Tack än en gång Veckans Nu! Min trista onsdag blev plötsligt liiite bättre.

(kittet innehöll en exfolierande Body Polish,en showergel,en hjärtformad tvål,en bodybutter och ett läppglans)


Te heaven



Att dricka te är min hobby.Jag vet inte vad ni har för favorit smaker när det gäller te eller om ni ens dricker te (konstig tanke) men jag kan ju rabbla upp mina; Högst upp ligger 1.vaniljte, mmmmm....
2.earl grey, funkar under alla omständigheter
3.bärte (INTE fruktte,kräks bara jag tänker på det)
Just den här koppen ovan innehåller nypon te ... fråga mig inte varför mamsen köpte det, för jag kan inte komma på ngn logisk förklaring till varför man skulle vilja hälla i sig nypon överhuvudtaget. Sorgligt nog fanns det ingen annan smak (lite småirriterande ..men jag överlever nog) Teet räddades av mjölk och kopiösa mängder honung.  NUUUU blir det BB för hela slanten, är det bara jag som hatar Marcel? .. mansgris.äckel.snobb

Spring is in the air


Allt är hämtat från hm.com

Någon som är sugen på sommar? Jag blir iallafall galet otålig och glad när jag ser vår/sommar kläder..Detta ovan hade gärna fått hänga med mig hem. Lite såhär vill jag se ut i sommar.Den vita väskan på första bilden är ju heelt perferkt..Jösses amalia! :)

27-02-12











Aouch,gjorde misstaget att klicka mig in på jfr's lagerrensning och är nu ett par hundralappar fattigare MEN med ett belåtet leende på läpparna hehehheheh (a) jag är sååååå pank sen. Fast okej , jag fyller år om några dagar satte det löser nog sig..så kronofogden catch me if you can moahahha! Är på rikigt bra humör (säkert pga fynden jag gjorde precis) MEN har en förbannad geografi uppgift som hängt över mig den senaste veckan..äh hwo am I kidding? senaste månaden snarare .. När blev jag en lat jävel? Burkar endå vara ganska hurtig och noga med skolan men sitter nu med noll motivation .. usch vilken kass människa. Behöver en rejäl spark i röven känner jag! Ngn som känner sig manad? haha .. nu vill jag egentligen sätta i mig en maffig kladdkaka men måste säga som Jenna Marbles think of your butt,think of yur butt,think of your butt!! Bara för det måste jag slänga in just det klippet, haha hon är fan rolig hon.

Några av mina jfr fynd ovan! (slängde in en hemlis också,kunde inte motstå)Extra glad för snake armbandet.Mums.



Pretty close...


Snygga snygga snygga. (bild 1. Acne bild 2. Gina Tricot) Acne jacka=om 10 år, Gina jacka=kanske imorgon? :D

Stjärnfall


(gamla bilder fr Skånes Djurpark 2010)

Dagens höjdpunkt; Jag har bevittnat ett livs levande stjärnfall (nästan 100% säker på det iaf) BALLT! Den lilla flickan i mig bubblar av glädje (a) Har alltid velat se en stjärna falla och känner mig liksom lite lyckligt lottad nu.

Och månen är riktigt freaky denna kväll, ngn som har märkt? Den ser nästan ut som månen i Alice i underlandet (ett leende) Är inte det ganska ovanligt? Ajja coolt iallafall.

Har börjat ta upp målandet igen efter ett ganska långt upphåll, och känner mig gaaanska rostig. Jag kände direkt igen det gamla mönstret som jag går igenom varje gg jag ska måla/rita ngt. Stel och nervig i början, avslappnad mot slutet. Jag vet ju att det där jobbiga försvinner ju mer man målar så därför har jag bestämmt mig för att sitta ca en timme om dan och greja med det. sounds like a plan!

Precious




Åh,jag vet knappt vad jag ska skriva idag... och för att bryta den där: <----- pinsamma tystnaden slänger jag istället upp bilder på min 5 månader gamla cockerpoo bäbis! AWWWWWW x10000. Nu ska jag kura upp mig i soffan och läsa min nylånade bok The Hobbit av Tolkien. Total relaxing men andra ord.

H&M Fashion against aids


Nu anländer snart ännu en FAA kollektion i hm butikerna och online. Gillar verkligen retro stilen för detta året och om jag har turen med mig så hinner jag norpa åt mig den mönstrade bustiern,mobilväskan och bikinin! Skönt också o veta att en del av pengarna går till ett gott ändamål. Har för mig att kläderna kommer ut den 26 april. Då vet jag en som sitter redo med laptopen. :)

Kan Dee: Tävling!


linne-Kan Dee Shop skjorts-Runawaydreamz boots-Henry Cole ringar-Cocoo halsband-Kan Dee Shop nagellack-Kan Dee Shop läppstift-(Nouba)Nelly låtsastatuering-Style by Tyra



Kan Dee har startat en grym tävling på sin blogg där man kan vinna ett present kort att shoppa loss för på Kan Dee Shop värt 500 riksdaler! Man ska sätta ihop en liten vår/sommar outfit (med ett eller flera Kan Dee items)efter tycke och smak och här är mitt bidrag. Här kommer ni till tävlingen!

Purple



Första nya lacket för i år och är lite kär i färgen. Det är farligt att dem säljer depend i vanliga mataffärer nu för tiden. Hur ska man kunna gå ut därifrån utan ett eller flera i handen?! Love

Så fint!



stockholmstreetstyle

Pastell i vår!



För alla dom som liksom jag har kärat ner sig i pastelliga jeans/byxor så måste jag tipsa om Zaras utbud! Jisses..ge mig allt ovan nu på momangen! De ljus ljus gröna var extra snygga! Matcha gärna jeansen med något i neon (i samma färgskala) eller bryt av med en enkel tischa, gööör snyggt ju :D

Addicted



aaaahhh va gott det ska bli.


12-02-16


första pris för suddigaste bilden?


Idag var jag hos tandläkaren och jag hade inga hål yeess! Inte för att skyta men jag har faktiskt aldrig haft hål i tänderna. En bedrift kan man få tycka hehe. Jag har en liten besatthet av att borsta tänderna väääldigt noga så risken är nog liten för framtida hål, men vem vet.. Nu har jag äckligt nog smällt i mig en hel påse chips (dock en "liten påse") ååååååhhh det blir inget solande på stranden i bikini denna sommaren kan jag ju lova ... skit ;( haha nejdå .. men fy vad man mår illa efter frosseri attacker. (Ni vet när man bokstavligen trycker i sig skräp under en kort period, typ 10 min) Min mage asså. Tror jag måste lägga mig ner ett tag,rädd att jag sprängs annars!
Efter jag har återhämtat mig blir det nog en promenad med hunden. Japp

bye!

Dresscode


tröja-second hand jeans-levis örhänge-jrf skärp-också second hand

Slapp dag i favorit tröjan nr 1!

Winter Wonder Land



Ahhh vilken härlig syn att vakna upp till idag, vissa vinterdagar är heeelt magiska.Det känns nästan som att hoppa rakt in i Narnia. Hojta till om ni ser en random-placerad gammeldags lyktstolpe ngnstans :)

äppelkaka



Den här talriken var tom efter 3 sekunder! Så gudomligt gott nomnom.. (a)
Nu tänte jag rensa ut min överfyllda garderob, det bokstavligen faller ut allt möjligt när man öppnar dörren haha, så jag tror att det är så dags nu. Ha en bra snöig dag!

Igår dog Withney Houston. Jag blev helt chockad när jag fick höra nyheten. Så fruktansvärt sorgligt, vi har förlorat den största av dom största. Den pipan alltså.. Hon hade den vackraste rösten i världen det är inget snack om saken.. Rest in peace.

FAAAAAN




JAG MISSADE TÅGET IGEN! Trodde inte att dom skulle ta in sko modellen igen men såg nyss att henrykole trots allt fått in den och att den nu är soldout grrrrrr kadslsfhabgvosfhbgvoishbv *hämtar andan* ...fuck.Sån här jäkla otur är inte kul att ha. En gnutta fml känns passande för tillfället.

Från byxben till barbent på ett kick


new in: denim


Tänka sig vilka fynd man kan göra på röda korset! Underbart, funderar lite på om jag ska ta bort fickorna på skjortan...hmmm

You just see what you want to see.


jeans-levis ofc skjorta-second hand kofta-hm väska-mammas gamla

Slängde upp en liten dagens! Kan ju säga att det blev varmt med linne,jeansskjorta och tröja men hellre det än att frysa :)

copycat



Usch jag har ingen humor.... HAHAHAHHAHAHAHAHHA

internetshopping ohyeah




Klickat hem lite smått och gott från hm. Morgonrocken är välbehövd eftersom vårt hus blir svinkallt på kvällarna nu på vintern. Konfetti lacket längst till vänster ska bli rikigt spännande att prova.

Annars då.. för tillfället har jag en äcklig huvudvärk som inte vill ge med sig, Linus sover på min fot och jag har massa skoluppgifter som måste göras färdiga. Alltså INGET mer hemklickande av kläder,skor osv och mer fokus på det viktiga! uoläh skärpning

Ha en braa daaaag!

♥Runawaydreamz


bara jag som får lite ont i ögonen? Fast på ett bra sätt.. ♥kelräk♥

the bag



Om man ändå kunde hitta något liknande second hand :( Den är för dyr för min plånbok annars skulle den bruna och svarta klickas hem utan tvekan. Tänk er väskan, jeans shorts och ngt fladdrigt upptill och sand under fossingarna. Now we're talking :D

Klockrent



Hahaha

Balans



Detta ska jag lära min hund!

Tips



Bästa shampoot och bästa consealern enligt mig. Shampoot kostar väl runt 30kr och consealern lite över 100-lappen. Riktigt bra grejer!

dagens frulle



Vänstra sidan nyttig högra onyttig! Det handlar om balans i livet hehe jag är en riktig sucker för räkost (a)

3 februari 2012



Fick hem lite smått och gott idag. Ett par svarta levis och örongodis från jfr Jeansen vara lite små i midjan men jag pallar inte skicka tillbaka dem igen. Det suger verkligen att ha stora höfter. Jeans passar aldrig perfekt blä
Nu ska jag göra en härlig kopp te och bara vara. Bye!

RSS 2.0